Vis produkter
En måneds returrett Syklene monteres i Tyskland Over 100 år med familietradisjoner
nok
nok
Handlekurv
    Rose

Personvern

Oppsamling, behandling og bruken av dine data

Oppsamling, behandling og bruken av dine data

Du kan bruke vår webside uten å gi oss personlig informasjon om deg selv. Vi lagrer informasjonen uten relasjon til hvem du er, din internettleverandør, fra hvilken webside du besøker oss på eller navnet på de filer du trenger. Denne dataen brukes kun for å forbedre vårt tilbud og tillater oss ikke å bestemme din identitet.

Personlige data lagres kun når du frivillig går med på å gi denne data, for eksempel når du gjør en bestilling, skaper en kundekonto eller bestiller vårt nyhetsbrev. Vi bruker din data uten spesielt samtykke fra din side bare for å behandle din bestilling og for å sende vår katalog eller informasjon om våre nyheter. Når du bestiller vårt nyhetsbrev bruker vi din e-post adresse for reklame frem til du avbestiller nyhetsbrevet

Vi lagrer din personlige informasjon i den grad handelen krever det og så lenge som det er tillatt ifølge den Tyske Federal Data Protection Act (section 28).

Bruk av personopplysninger

Vi bruker personopplysninger for å behandle ordrer og overfører dem til tjenesteleverandører ved behov. Hvis du velger å betale med faktura eller kredit innen Tyskland, kan vi for vår egen kreditkontroll be om info om kreditverdighet på basen av matematisk-statiske metoder fra selskapet Creditreform Boniversum GmbH, 41460 Neuss (www.boniversum.de , www.meineauskunft.org). Derfor overleverer vi personopplysninger som er nødvendig for en kreditkontroll til selskapet Creditreform Boniversum GmbH, 41460 Neuss og bruker informasjon om den statistiske sannsynligheten for utelatt betaling for en avgjørelse om avtaleforholdet. Opplysninger som er relaterte til kreditverdigheten inneholder bedømmingspoeng som blir beregnet på basen av godkjente matematisk-statistiske metoder, og bruker blant annet adressedata. Vi beskytter dine interesser etter lovpålagte krav.

Personver

Dataoverføringen av dine personlige data blir kodet ved å bruke SSL, SHA-256 med RSA kryptering, RSA med 2048 bit nøkler fra Symantec Corporation. Vi beskytter vår webside og andre system med tekniske og organiserte midler mot tap, skade, tilgang, utbytte og distribusjon av data som utføres av ikke tillatte personer. Tilgang til din kundekonto er bare mulig med ditt personlige passord. Du skal alltid behandle din innloggingsinformasjon konfidensielt og stenge webleseren straks du har avsluttet din kommunikasjon med oss, spesielt dersom du deler datamaskin med andre personer. Vennligst bruk bare din innloggingsinformasjon for en kundekonto og bruk ikke samme passord ved innlogging ved andre websider.

Vi bruker cookies på enkelte websider for å forbedre kvaliteten på vår webside og for at muliggjøre enkelte funksjoner. Cookies er små tekstfiler som lagres på din data. Største delen av de cookies vi bruker blir slettet fra din data etter at du stenger webleseren (så kallede sessions-cookies). Enkelte cookies blir lagret på din dator for og brukes neste gang du besøker vår hjemmeside. De selskap som vi samarbeider med får ikke bruke vår webside for å samle, bearbeide eller bruke personlig data via cookies på vår hjemmeside.

Google Analytics

”Denne websiden bruker Google Analytics, ett webanalyseverktøy som innehas av Google,Inc (”Google”). Google Analytics bruker cookies, som er tekstfiler som lagres på din data for å hjelpe oss å analysere hvordan du bruker vår webside. Cookies kartlegger hvordan du bruker vår webside (inklusive din IP adresse) og overføres og lagres av Google på servere i USA. De siste 8 bitene av IP adressen slettes før videre behandling og bruk av informasjonen. Google bruker denne informasjonen til å vurdere bruken av websiden, skape rapporter om aktiviteten på websiden og tilby andre tjenester i forhold til aktiviteten på websiden og bruken av internett. Google kan også overføre denne informasjonen til tredje part hvis det er lovpålagt, eller hvis tredje part behandler informasjon på oppdrag av Google. Google kommer ikke til å sammenligne din IP adresse med annen informasjon som Google innehar. Du kan velge og ikke bruke cookies ved å forandre innstillingen i din webleser men noter at du kanskje ikke kan bruke alle funksjonene på websiden. Ved å bruke denne websiden gir du tillatelse til at Google behandler din data på den måten og med det formålet som beskrives ovenfor.”
    Du kan forhindre Google Analytics fra å lagre data ved og installere Google Analytics opt-out add-on fra https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Mer informasjon finner du på http://www.google.com/analytics/terms/no.html (Google Analytics brukervilkår og sikkerhet). Vennligst legg merke til att Google Analytics på denne siden kompletteres av "gat._anonymizeIp();" for å sikre anonym lagring av IP-adresser (IP-maskering).
    Vi bruker også Google Analytics for å vurdere data fra AdWords og fra double-click cookie av statistiske grunner. Hvis du ikke ønsker dette, kan du deaktivere det via Googles reklameinnstillinger (ads preferences manager) på http://www.google.com/settings/ads/onweb/?hl=en.

Bruk av Facebook-plugin

På vår hjemmeside brukes Facebook social plugins for at vi skal kunne lage en mer personlig nettbutikk. Som mange andre bruker vi ”Liker”knappen. Det amerikanske selskapet Facebook Inc. (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA94304, USA) innehar denne funksjonen.

Når du besøker en av våre sider som inneholder en sådan plugin, skaper din webleser en forbindelse til Facebook og innholdet lastes av Facebook.

Hvis du har en Facebook konto eller allerede har besøkt en side med Facebook-plugins, kan de være mulig at du blir sporet av Facebook. Facebook får umiddelbar informasjon om ditt besøk når du bruker en sådan plugin (for eksempel ved å klikke på Liker-knappen). Dette er nødvendig for å dele informasjon med dine venner. ROSE Bikes kan ikke påvirke innholdet for plugins eller informasjon som overføres til Facebook.

Detaljert informasjon om personvern hos Facebook, mengde, type, mål og videre behandling av dine opplysninger finnes her: (Facebook privacy policy). Her kan du og lese dine rettigheter og innstillingsmuligheter for å beskytte din integritet på Facebook.

Ved å logge ut fra Faceebook og ved å slette eventuelle cookies, kan du unngå at Facebook samler informasjon om deg når du besøker våre sider. (Her kan du finne mer informasjon om cookies).

Bruk av Google + 1 plugins

På vår hjemmeside brukes ”+ 1” knappen fra Google Plus sosiale nettverk, som opprettholdes av Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States (Google). Denne knappen kjennes igjen på tegnet ”+1” på hvit eller farget bakgrunn.

Hvis du åpner en side på internett som har en sådan knapp, så vil din webleser ta direktekontakt med Googles servere. Innholdet fra ”+1” knappen overføres direkte fra Google til din webleser og er integrert i websiden. Vi kan ikke påvirke den data som Google samler men vi antar at din IP adresse avleses og lagres.

Målet med å samle, viderebehandle og bruke Googles data, og dine rettigheter gjellende dette og mulige innstillinger for at beskytte din integritet finner du her.

Hvis du er medlem i Google Plus og ikke vil at Google samler informasjon om deg på vår webside og kobler denne informasjonen til dine medlemsdata lagret av Google, så må du logge ut fra Google.

AddThis

Vi bruker AddThis på vår hjemmeside for og la våre besøkere legge til bokmerker og dele innholdet på sosiale nettverk. Vennligst les informasjonen om personvern i AddThis' vilkår. Vi hverken samler eller sparer personopplysninger som sendes till AddThis tjenesten.

Retten til tilgang av personlige data

I følge Tysk federal dataskyddslag, har du rett til fri tilgang til dine lagrede data. Du har også rett til å korrigere, blokkere eller ta bort denne data hvis nødvendig.

Nyhetsbrev på e-post og reklamepost

Nyhetsbrev sendes bare om du abonnerer på dem. Du kan, når som helst, abonnere eller avslutte ditt abonnement per telefon, skriftlig eller på Min konto på http://no.rosebikes.com. Våre kunder får automatisk vår katalog og øvrig reklamepost. Du kan avslutte all reklamepost ved å kontakte oss på telefon eller skriftlig. Skriftlige oppsigelser av abonnementer på våre nyhetsbrev eller på vår reklamepost (kataloger og annen trykket reklame) sendes da til: ROSE Bikes GmbH, 46393 Bocholt, Tyskland eller til: order@no.rosebikes.com. Eller du kan ringe +49 (0) 28 71/ 27 55 55.

Tilbakekalling av samtykke

Du har trolig gitt ditt samtykke til følgende som beskrives nedenfor da du laget din brukerkonto. Vi ønsker å informere deg om at du kan tilbakekalle samtykket ditt når som helst.

Jeg vil jevnlig motta interessante tilbud og informasjon om evenement på e-post. E-post adressen min gis ikke videre til andre foretak. Du kan oppheve denne avtalen som innebærer at du bruker din e-postadresse til og motta reklame når som helst. Alt du trenger å gjøre er å sende en e-post til: datenschutz@rose.de

Kontaktinformasjon om databeskyttelse

Ved spørsmål om oppsamling, behandling eller bruk av dine personlige data, eller om du ønsker å gi oss informasjon, korrigere, blokkere, ta bort eller tilbakekalle ditt samtykke, vennligst kontakt da vår databeskyttelses tjenestemann Fru Anke Bøsing, ROSE Bikes GmbH, Schersweide 4, 46395 Bocholt, Tyskland, tlf.: +49 (0) 28 71 27 55 55, fax: 0049- 2871- 275555, e-post: datenschutz@rose.de

Legal Notice

Terms and Conditions

last kart
    'last kart