Vis produkter
En måneds returrett Syklene monteres i Tyskland Over 110 år med familietradisjoner
nok
nok
Handlekurv
  Rose

  ROSE postordre

  ... om oss 

  Fornøyde kunder er vår høyeste prioritet!! 

  Vi deler din lidenskap og entusiasme for sykling og alt som har med sykler og gjøre .Vår perfekte service og vårt store utvalg av merkesprodukter gir deg en unik shoppingopplevelse. 

  Med over 100års erfaring kan vi garantere høy kvalitet og et stort utvalg av produkter. Det hele startet i 1907 med en liten sykkelbutikk i byen Bocholt i Tyskland. Nå er ROSE en bedrift med over 350 ansatte og virksomheten vår strekker seg langt utenfor Tysklands grenser. Fornøyde kunder er det sentrale i alt det vi gjør. 

  Våre sykler er blant de beste på markedet og har fått god omtale i media. Sykkeltidsskrifter tester jevnlig kvaliteten på kundeservice hos de forskjellige postordreselskapene innenfor bransjen. Vi har alltid fått topplaseringer og har blitt kåret til testvinner takket være den ekstraordinære ROSE kvaliteten

  Fordelen med att vi selv produserer sykler er den lave prisen, noe som gleder våre kunder. Våre mekanikere bygger din individuelle drømmesykkel etter dine ønsker. 

  På over 25.000m² har vi ett enormt lager av merkesvarer. Største delen av disse varene finnes også tilgjengelig i drømmesykkelbutikken ROSE BIKETOWN. 

  Du kan få hjelp og veiledning via vår telefon kundetjeneste, samt i vår ROSE BIKETOWN butikk i Bocholt. Vi svarer på dine spørsmål.

   
     last kart
  'last kart